Læsetid: 1 min.

KLASSISK

13. juli 2001

(2. sektion)

*Copenhagen Art Ensemble, Zapolski kvartetten og Matthias Friis-Hansen mødes i Diamanten. To førende ensembler indenfor moderne jazz og klassisk strygermusik udfordrer det koncertpublikum som går efter musikoplevelser på tværs af genrer og stilarter. Musik af bl.a. Irene Becker, Lotte Anker, Ture Larsen, Jakob Riis og Alexander Zapolski.
I dag kl. 20 i Diamantens koncertsal, Det Kongelige Bibliotek, København. Flere oplysninger på www.kb.dk

*Århus Sommerfestival 2001 forsyner for fjerde år i træk Århus med klassisk kammermusik. Alle koncerter finder sted i Ellevang kirke, Jellebakken 42 i Risskov. Ved den første koncert spiller Mira Kvartetten (Signe Madsen og Birgitte Bærentzen Pihl: violiner, Anna Dahl: bratsch og Vincent Stadlmair, cello. Værker: W.A. Mozart: Kvartet i C-dur KV 157, Dimitri Sjostakovitj: Strygekvartet nr. 5 op.92, Maurice Ravel: Kvartet.
Sø. kl. 19.30 i Ellevang kirke

*Brødrene Mozart er et morsomt og forvirret filmeventyr om en opsætning af Mozarts Don Juan. Sangerne og musikerne har tidligere arbejdet med stykket, men instruktøren er ny, og har sine helt egne ideer om arbejdsmetode og fortolkninger og er mildest talt excentrisk.
I aften kl 19.30 i Tivolis Koncertsal. Fri entre for Tivolis gæster

*International barokkvartet: Vicki Boeckman, blokfløjte; John Holloway, violin; Jaap ter Linden, cello; Lars Ulrik Mortensen, cembalo. Musik af bl.a. Telemann, Händel, Bach, Gabrielli, Castello. Med vind i sejlene fra deres cd med Telemann triosonater, kommer denne kvartet til at optræde ved MUSA’s sommerkoncert.
Ti. kl. 19.30 i Sct. Pauls Kirke

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu