Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
20. juli 2001

(2. sektion)

*Aqua er et band, der deler vandene, og deres koncert på årets Roskilde Festival var heller ingen undtagelse. Sammen med Den Gale Pose, Karen, Outlandish, Poul Krebs og TV-2 rejser de sommerlandet rundt med Grøn Koncert-arrangementet.
Hornstrup Kirkeby, Vejle, fr. 13.30-21, Holsted Nord, Næstved, lø. kl. 13.30-21, Valby Parken, København, sø. kl. 13.30-21

*Beach Boys er et af rockhistoriens mest talentfulde bands, der trods al tænkelig modgang har skrevet musik, så selv englene synger med. Carl Wilson døde i 1998 og hele tre forskellige udgaver af bandet har turneret, så det bliver spændende at se, hvem der træder frem på scenen denne gang.
Plænen i Tivoli, København, ti. kl. 22
nKim Larsen har trods sin status som popsanger altid haft en forkærlighed for folkevisen, og derfor er det ikke underligt, at han med sit backingband Kjukken er på programmet ved Nordisk Vise & Folk Festival.
Svend Heinild Centret, Vordingborg, on. kl. 17-23

*Mark Knopfler var manden bag et af de helt store band i 80’erne, Dire Straits, der perfektionerede musikken til det dræbende kedsommelige. Siden har han skrevet filmmusik og udgav sidste efterår albummet Sailing To Philadelphia.
Forum, København, on. kl. 20

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her