Læsetid: 2 min.

UDSTILLINGER

Kultur
27. juli 2001

(2. sektion)

OTTO sport
*Sport hedder en udstilling, som kunstnerne under navnet OTTO har arrangeret. Danske kunstnere som Jens Brink, Tanja Rau, Jesper Fabricius og Marie Rømer
Westh tiltager sammen med internationale navne som Jonathan Monk og Jason Dodge. Sport og kunst er ifølge OTTO fælles om at fungere som mulighedsrum for udlevelser af ideer, som ikke har plads andre steder i samfundet. I forbindelse med den sportslige udstilling afholdes der en fodboldturnering i Fælledparken på søndag kl. 14 og en rundboldturnering næste søndag (5. aug.) kl. 14. Tilmelding på postotto@yahoo.com.
Idrættens Hus. Gunnar Nu Hansens Plads 7. 3. & 4. sal. Ma.-lø. 13-17. Sø. 12-14. Til 5. aug. Fernisering i dag 14-19

*Vrå-udstillingen viser arbejder af sammenslutningens hen ved 40 kunstnere. Den arkitektoniske del af udstillingen er i år samlet under temaet enfamilieshuse, som de deltagende arkitektur viser deres respektive bud på. Kunstnerne Jane Balsgård, Vibeke Glarbo og Vibeke Holscher viser deres fælles udsmykningsprojekt til Avedøre Stationsby, ligesom en række andre udsmykningsforslag vil være udstillet.
Kunstbygningen i Vrå. Højskolevej 1. Vrå. Hver dag 11-17. Til 26. aug. Åbner sø. kl. 14.

*Sven Havsteen-Mikkelsen, der døde for to år siden, boede ni af sine unge kunstnerår i Gudhjem, hvor blandt andre Oluf Høst øvede en stor inflydelse på ham. Så stor blev Høsts indflydelse, at Havsteen-Mikkelsen til sidst ligefrem fraflyttede Bornholm for at undslippe den. Relationen til Gudhjem er således på godt og ondt stærk, hvorfor det forekommer helt oplagt, at Gudhjem Museum nu viser en stor, retrospektiv udstilling med Havsteen-Mikkelsens arbejder inden for maleri, tegning og grafik – med fokus på Gudhjem.
Gudhjem Museum. Ma.-lø. 10-17. Sø. 14-17. Til 23. sep.

*Institut for nutidskunst, forkortet i-n-k, er det seriøst klingende navn på et helt nyt galleri i København. Lokalerne vil dog være velkendte for yndere af nutidskunst, for
i-n-k ligger i North udstillingssteds tidligere kælderrum. Den første udstilling på i-n-k viser CO-LAB, et samarbejde mellem Frans Jacobi, Lars Bent Petersen og Tanja Rau.
Nørregade 7 C, kld. To.-lø.
14-18. Til 15. sep.

*Kristian Dahlgård Larsen viser nye skulpturer på det kun tre år gamle Kunstmuseet Brundlund Slot. Dahlgård Larsens skulpturer, der vises dels i museets park, dels i dets stueetage, er for nogle stykkers vedkommende lavet med afsæt i Brundlund Slots historie, der rækker tilbage til dets grundlæggelse i 1411. Ud fra studier af de primitive graffitier fra slottes fangehul, der stammer fra 1600-tallet, har Dahlgård Larsen fremdraget symbolerne cirklen og huset, som har dannet grundlag for flere af skulpturerne.
Kunstmuseet Brundlund Slot. Aabenraa. Ti.-sø. 11-17. Til 9. sep.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her