Læsetid: 1 min.

KLASSISK

10. august 2001

(2. sektion)

*Vivaldi Så er det tid til »Grøntsagskoncerter«! Det sker i Odense Koncerthus, Carl Nielsen Salen. Dirigent: Nicolae Moldoveanu Solister: Hana Kovac, Jovana Vukusic, Stinus Christensen og Jan Erik Schousboe, violiner. Program: Musik af Lortzing, Lumbye, Vivaldi, Mendelssohn og Offenbach.
Lø. kl. 11.30 i Odense Koncerthus, Carl Nielsen Salen

*Mikkelborg Dette års prismodtager af Nordisk Råds Musikpris, Palle Mikkelborg, spiller igen under Svendborg Festdage. Denne gang i en helt ny konstellation af musikere, hævder arrangøren. De kan opleve Palle Mikkelborg trompet, flygelhorn, Helen Davies harpe, Mikkel Nordsø guitar, Moussa Diallo bas, Klaus Menzer trommer og Cy Nicklin (lyddesign).
I dag kl. 24 på Torvet i Svendborg

*Bach Der er sommerkoncerter i Vor Frue Kirke (Domkirken i København) på lørdage i august. Ved næste koncert spiller Preben Nørgaard Christensen musik af Guilmant, Franck, Guy Bovet og J.S. Bach.
Lø. kl. 12 i Vor Frue Domkirke i København

*Sibelius Orkester Norden under dirigenten Okko Kamu spiller i Tivoli. På programmet står Prokofievs Violinkoncert nr. 2 og Sibelius’ Symfoni nr. 2. Orkester Norden er et ungdomsorkester med musikere fra hele Norden, hentet fra de nordiske musikkonservatorier.
Ti. kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal

*Telemann Fanø festival byder på musik af Michala Petri (blokfløjte) og Lars Hannibal (guitar og lut). Ved koncerten spilles musik af Telemann, Paganini, Vitali. Händel, Ræhns, Saraste, Lauro, Massenet, Maros og Lalo.
Ti. kl. 20 i Nordby Kirke

*Er De på Ærø i denne sommer kan De høre klassisk musik på Søbygård. Spillet af musikerne Berit Johansen Tange (klaver), Sisse Hasbirk (violin), Stine Hasbirk (bratsch) og Henrik Dam Thomsen (cello). Programmet oplyses ikke, så De må være opfyldt af et ønsket om at blive overrasket.
On. kl. 19.30 på Søbygård i Søbygårdsalen. Henvendelse for billetter: Ære Turist- og Rejsebureau, tlf. 62521300

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu