Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
17. august 2001

(2. sektion)

*Carsten Lykke fortsætter på sin solo-debut, Selvoptaget, samme stil som fra dagene i gruppen ibens, dvs. minimalistisk popmusik med tekster om håbløse tabere. Arrangementet får også besøg af S.O.A.P., Zizidada og Big Fat Snake.
Nordkystrock, Vejby, lø. kl. 14-24

*Khan er en af de førende producere og musikere in-denfor New Yorks eksperi-menterende elektroniske miljøer og har bl.a. lavet al-bummet med den telefonsex-inspirerede titel 1-900-Get-Khan. Med sig på turen har han Julie Cruise, der mest er kendt for sin sange til tv-serien Twin Peaks.
Vega, København, lø. kl. 21

*Red Hot Chili Peppers kom stærkt tilbage med album-met Californication, der byder på gruppens varemærke af hård funkmetal. Ved samme lejlighed optræder punkens bedstefar, Iggy Pop, aktuel med cd’en Beat’em
Up, samt californiske Papa Roach.
Parken, ti. kl. 20

*Heather Nova har base i London, er amerikansk sin-ger-songwriter inspireret af New York-rockpoeter som Lou Reed og Patti Smith, og i færd med at færdiggøre sit fjerde album, der skulle være ude i september.
VoxHall, Århus, ti. kl. 21

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her