Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
10. august 2001

(2. sektion)

*Hanna Schygulla - Brecht here and now Bertolt Brecht har som bekendt fået en om-ikke-kold-så-kølig skulder de sidste år, samtidigt med at foredraget af hans - nægt det ikke ! - udødelige viser har stået i stampe og er blevet rent museum. Om la Schygulla kan puste nyt liv i det berømte samarbejde med Weill&Eisler vil denne dag ’vise’ – på forhånd ser denne eengangsforestilling sensationel ud.
MusikTeatret, Albertslund, kun i dag

*Hamlet Words, words, words - elskere af Shakespeares originaltekst kan stadig nå the real thing på Kronborg. Efter de litauiske billeder overtar Birmingham Repertory Theatre slotsgården med en klassisk version, inklusive en i hjemlandet meget applauderet Hamlet-fremstiller, Richard McCabe.
Kronborg, lø., sø., ma.
og ti.

*The Bogus Woman Denne debatskabende forestilling centreret omkring skuespilleren Noma Dumazweni og skrevet af af Kay Adshead over en virkelig hændelse fra en engelsk flygtningelejr kommer hertil ombølget af unison anmelderbegejstring blandt andet fra sidste års
Edinburg-festival. På premiereaftenen er der Meeting the Artist-arrangement med Klaus Rothstein og Claes Ammundsen.
The Red Room på Betty Nansen Teatret, on. og to.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her