Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
14. september 2001

(2. sektion)

*Ronald Andersen Special Edition Band har swing, energi og skæv personlighed. Ronald Andersen (guitar, vokal), Finn Odderskov (sax), Fredrik John (trombone), Gunnar ’Cæsar’ Anderson (klaver), Karl Kronqvist (bas), Finn Hjelm Jacobsen (trommer).
Vognporten, Rådhusstræde 13, i aften kl. 20.30 (Entré)

*KAK består af Anders Koppel (orgel), Jacob Andersen (trommer, slagtøj) og Benjamin Koppel (sax). De udfolder selvskrevet materiale med mange stilreferencer og melodien i centrum.
Copenhagen Jazzhouse, i aften og lø. kl. 21.30. (Entré)

*Spang-Hanssen & Central Earth er et af de mest interessante større (10-mands-)ensembler på dansk grund: soul, jazz og verdensmusik i symbiose. Simon Spang-Hanssen, Fredrik Lundin (sax), Anders Mogensen (trommer), Jacob Andersen (perkussion), Bjarne Roupé (guitar), Marc Davis (bas) m.fl.
Det Franske Kulturinstitut, Rosenvængets Allé 34-38, tir. kl. 20. (Entré)

*Kaspersen S.O.B. har sin egen special occasion-plads i dansk jazz, altid med saft og kraft. Jan Kaspersen (klaver), Anders Bergcrantz (trompet), Fredrik Lundin, Bob Rockwell, Henrik Sveidahl (sax), Peter Danstrup (bas), Ole Rømer (trommer), Aske Jacoby (guitar) m.fl.
Copenhagen Jazzhouse to. kl. 20.30. (Entré)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her