Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
14. september 2001

(2. sektion)

*Glade Dage er Becketts nyklassiske monolog om den ukuelige optimist Winnie, der synker stadig længere ned i skidtet. Sidse Babett Knudsen føjer sig til rækken af store kvindelige skuespillere i partiet. Katrine Wiedemann har iscenesat.
Edison 15. sep.-6. okt. Ma.-fr. kl. 20. Lø. Kl. 17. Billetter: 33 21 14 90 eller BilletNet

*Maskerade, en af Holbergs festligste komedier, åbner Folketeatret. Emmet Feigenberg havde for et par sæsoner siden held med Holberg, da han iscenesatte Den Vægelsindede. Nu har han instrueret Henning Moritzen, der omsider avanceret til Jeronimus, mens Peter Frödin ses i en af Ludvigs bedste Henrik-roller.
Fra 15. sep. Ma.-fre. kl. 20

*Mere Holberg finder man på Aalborg Teater, hvor den nye chef Geir Sveaas selv iscenesætter komedien Jean de France med Gordon Kennedy i titelrollen som den udlandssnobbede modejunker, der får sin bekomst.
15. sep.-27. okt. Ma.-fr. kl 19.30. Lø. kl. 20. BilletNet. www. aal borg-teater

*Kvinders kønsorganer taler! Hvad siger de? Nyfeministisk teaterskvulp fra Broadway af forfatteren Eve Ensler, der baserede succesen Vagina monologerne på interviews med 200 medsøstre. På scenen: Kirsten Peüliche, Hanne Windfeld og Trine Appel.
Taastrup Teater, fra 15. sep. kl. 19.30. BilletNet

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her