Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
5. oktober 2001

(2. sektion)

*Milton Nascimento er hovednavnet i fejringen af Jazzhouse’s 10 års jubilæum. Han optrådte i går og kan opleves endnu to aftener med band. En institution i brasiliansk pop/fusion og verdensmusik og jazz.
Copenhagen Jazzhouse, i aften og lø. kl. 21.30. (Entré)

*Thomas Clausen Trio har ikke overrendt de danske jazzscener de senere år. Nu er den her med Clausen selv (klaver), Peter Danemo (trommer) og Jesper Lundgaard (bas).
Vognporten, Rådhusstræde 13, on. og to. kl. 20.30. (Entré)

*Waldorff Quintet er guitaristen Torben Waldorffs opfindelse – uden bas, men med en rastløs energi og tætvævet lyd. Debutpladen Hello World fra ’99 fik endda udlandet til at vågne op. Med Maggi Olin (tangenter), PA Tollbom (trommer) og Ingrid Jensen (trompet).
Copenhagen Jazzhouse, on. kl. 20.30. (Entré)

*Dicte/Ginman/Torp giver muligheden for at høre et melodisk repertoire af jazz, bossa, blues og pop gennemlyst og kommunikeret af tre moderne og hybridtænkende musikere. Dicte (vokal), Lennart Ginman (bas) og Nikolaj Torp (orgel, keyboard).
Copenhagen Jazzhouse, to. kl. 20.30. (Entré)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her