Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
5. oktober 2001

(2. sektion)

*Den store Bastian er blevet genstand for en såkaldte vanvidsopera. Katrine Wiedemann og Michael Kvium, holdet bag Betty Nansen Teatrets vellykkede billedbog Black Rider, står også for dette gys fra barnekammeret, der oprindelig er en engelsk succesforestoilling med musik af Tiger Lillies.
Betty Nansen Teatret. 6. okt.- 3. nov. Ma.-fr. kl. 20. Lø. kl. 17.
Billetter: 33 21 14 90 eller BilletNet. www.bettynansen.dk

*Regnar Grasten er nu også gået ind i teaterbranchen. Rock’n’roll-musicalen AskePOP har ungdomsidolerne Sofie Lassen-Kahlke og Karl Bille i front. Musikken er af Jeppe Winge Leisner og Michael Hardinger, og det hele handler om stjernedrømme.
Glassalen, Tivoli. 7.okt.-3. nov. Kun visse dage. Skiftende tidspunkter. Se hvornår på www.
tivoli.dk. Billetter: 33 15 10 12 eller BilletNet.

*Her hjælper ingen mord Noget så usædvanligt som en splinterny krimikomedie, af Helle Fuglsang/Wilma Version. Det er fysisk og visuelt teater om Lucy og den mand, der er besat af hende. Medvirkende: Kristján Ingimarsson, Lars Knutsson og Mette Molich
Kanonhallen, premiere sø. kl. 17. Derefter ma.-fr. kl. 20, lø. kl. 17. Mandag er billigdag

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her