Nyhed
Læsetid: 1 min.

Lyrisk Roskilde Festival

Kultur
27. marts 2003

Litteraturrådet samt Foreningen Roskilde Fonden har hver bevilliget Folkehøjskolernes Forening i Danmark 50.000 kroner til etablering af et poetisk performancetelt på årets Roskilde Festival. Teltet kommer til at bære titlen Spoken Word og vil sideløbende med festivalens eget program præsentere oplæsning og lyriske indslag kombineret med improvisationsteater og stand-up. Festivalgængere vil blandt de cirka 50 optrædende kunne opleve Peter Laugesen, T.S. Høeg, Jan Sonnergaard, Jørgen Leth, Pablo Llambdias, Mette Moestrup og Lars Bukdahl. www.spokenword.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her