Nyhed
Læsetid: 1 min.

Vampyr-drømme

Kultur
8. maj 2003

Elton John og hans skrivemakker gennem mange år, Bernie Taupin, samarbejder om en dramatisering af forfatteren Anne Rices vampyr-trilogi, der skal opføres som musical på Broadway, meddeler musikmagasinet Rolling Stone. »Der er visse ting, som man virkelig visualiserer, når man læser. En vampyrs bekendelser er en unik bog: Den får dig til at ønske, at du var vampyr. Og med så mange forskellige lokaliteter - Paris, New Orleans – skriger den visuelt til mig,« udtaler John. Musicalen får titlen The Vampire Lestat, og makkerparret John-Taupin komponerer selv musikken. Tæppet forventes dog ikke at gå før engang i 2005.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her