Nyhed
Læsetid: 1 min.

Polarhelte i nye klæder

Kultur
11. september 2003

*Polarlitteraturen hører til den norske litteraturs stolthed. Opdagere som Fridtjof Nansen, Roald Amundsen satte i det 19. og 20. århundrede Norge på verdenskortet, men i dag kan man kun købe polarforfatternes bøger antikvarisk til skyhøje priser. Nu udgiver Kagge Forlag ti af klassikerne i en ny udgave. Det drejer sig i første omgang om Amundsens Sydpolen, Nansens (foto) På ski over Grønland og Hjalmar Johansens Med Nansen mod Nordpolen. »Mange af de bøger, der forefindes i antikvarerne er forkortede udgaver af originalen. Derfor lancerer vi bøgerne i fuldt format,« udtaler forlaget til Aftenposten.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her