Nyhed
Læsetid: 1 min.

Bogkort

Kultur
9. oktober 2003

*Jens Christian Grøndahl Den danske forfatter er aktuel i Holland, hvor hans seneste roman, Et andet lys, udkommer på forlaget Meulenhoff. Dermed er fem af forfatterens værker oversat til hollandsk. Det hollandske forlag, der også udgiver Inger Christensen, har iværksat en landsdækkende lancering af bogen. I øvrigt er Grøndahl inviteret til landet, hvor han blandt andet vil optræde som gæst i tv hos en af landets førende litteraturkritikere og debattører.
Et andet lys er også solgt til udgivelse i Norge, Sverige, Frankrig og USA.

*Kulturnat I morgen er der atter Kulturnat rundtomkring i det ganske danske land.
Gad på Strøget i København har i den anledning inviteret en række forfattere, der fra kl. 19 vil komme og fortælle om deres bøger. Det drejer sig blandt andre om Bente Scavenius, Bent Vinn Nielsen, Karen Fastrup, Jan Lindhardt og Thomas Boberg.
I Gad Bazar lidt længere henne er der lysrikoplæsning ved Bændelormen hele aftenen. Sidst, men ikke mindst sælges Harry Potter og Fønixordenen fra kl. 00.01. www.gad.dk. I After Hand i Nansensgade holder Forlaget Arena oplæsning, klagesang, kunstkaraoke og deslige fra kl. 19.30. Hans Tausens Kirke byder fra kl. 21 på lyrikkoncert med digterne Peter Poulsen,
Jørgen Gustava Brandt og danske salmedigtere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her