Nyhed
Læsetid: 1 min.

Nyt Lettre på gaden

Kultur
20. november 2003

*Efter den positive modtagelse af premiereudgaven af dansk Lettre Internationale, har redaktionen meget forståeligt valgt årets BogForum som ramme for udgivelsen af det andet magasin i en forhåbentlig endeløs række. Her kan man læse om myter fra Island med tekster af bogaktuelle Einar Már Gudmundsson og billeder af dem dansk-islandske kunstner
Olafur Eliasson, interviews med Kirsten Thorup og Jan Sonnergaard samt en hyldest til den litterære reportage som kunstart, hvor blandt andre Jan Stage bidrager i bedste stil. Andre temaer er afrikanske billeder og asiatiske erfaringer. Anbefalesværdigt abonnement på www.lettre.dk msk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her