Nyhed
Læsetid: 1 min.

På med paletten

Kultur
20. november 2003

*Grandfætrene Egil Dennerline (forfatter) og Rama King Nash (billedkunstner), der er børnebørn til d’herrer Asger Jorn og Jørgen Nash, har begået en kombineret digtsamling og kunstbog, betitlet Disposable
Impressions Coloring Book. Udgivelsen søger at indfange projektet
Engangsindtryk, der bestod af flere års uddeling af gratis kunstværker
i et oplag på 2.000 originale, håndmalede tryk til uforberedte fodgængere i København, Lund og Kassel. Der er tale om en malebog med sort/hvide gengivelser af alle 20 indtryk, som læseren inviteres til selv at farvelægge. Den er netop udkommet på forlaget Nice Guy Press. msk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her