Nyhed
Læsetid: 1 min.

Dansk Forfatterforenings legater

Kultur
29. april 2004

*Dansk Forfatterforening uddeler 13. maj følgende hæderslegater: Dansk Forfatterforenings hæderslegat på 25.000 kroner til Helle Vibeke Jensen, Drassows legat på 15.000 kroner til Jørgen Flindt Pedersen og Thomas Boberg, Peter Freuchens legat på 38.000 kroner til Morten Søndergaard, Edith Rodes legat på 30.000 kroner til Annemette Kure Andersen, Kidde og Kjærgaards legat på 25.000 kroner til Klavs Bondebjerg og Hanne Richardt samt Henrik Pontoppidans mindelegat på 15.000 kroner til Cecil Bødker. Tildelingerne motiveres af Mogens Wenzel Andreasen, Thomas Harder og Mikkel Zangenberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her