Nyhed
Læsetid: 1 min.

Grass-skulptur til sønderjyderne

Kultur
27. april 2004

Forfatteren og billedkunstneren Günther Grass’ skulptur Der Blutt im Griff (Flynder i håndtag), opstilles permanent i nærheden af slottet i Sønderborg Havn, skriver dr.dk. Efter at have set skulpturen på en Grass-udstilling på Galleri M i Bogense i 2002, anmodede dronning Margrethe galleriets ejer, Uffe Larsen, om at lade den blive på dansk grund. Galleriet, der siden har haft et nært samarbejde med Günther Grass omkring stentryk til fejringen af H.C. Andersens 200-års fødselsdag, har nu solgt skulpturen til Sønderborg Kommune. Den indvies 29. juli med deltagelse af kunstneren og kronprinseparret.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her