Læsetid: 1 min.

Limfjorden og litteraturen

17. juni 2004

*Limfjordsegnens Litteratur Samvirkes litterære pris, der i år har skiftet navn til Marie Bregendahl Prisen, tildeles forfatter og rektor på Forfatterskolen, Hans Otto Jørgensen. Prisen på 10.000 kroner uddeles hvert år i et af limfjordsdigternes navne som Jeppe Aakjær, Thøger Larsen eller Aksel Sandemose. Også Hans Otto Jørgensen har personlig tilknytning til egnen og har desuden beskæftiget sig med Marie Bregendahls forfatterskab. Han modtager dog alene prisen for sit eget prosaværk. Blandt tidligere pristagere kan nævnes Bent Vinn Nielsen, Knud Erik Pedersen, Pia Juul og Svend Åge Madsen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu