Nyhed
Læsetid: 1 min.

Litterære ferieoplevelser

Kultur
17. juni 2004

*Ferien er ikke bare til bøger, men også til forfattere, mener de i den nordligste del af Jylland, der blandt andet byder på et museum for en dansk Nobelprismodtager i litteratur. Johannes V. Jensen Museet ligger i Farsø, hvor også søsteren, Thit Jensen, hædres med en mindestue. Nordpå fremstiller man også litterære ud-af-bilen oplevelser om Steen Steensen Blicher (Viborg), Jeppe Aakjær (Skive), Thøger Larsen (Lemvig), Aksel Sandemose (Nykøbing Mors) og i Skagen Holger Drachman, så »det summer af sol over enge«. Forfatterruten præsenteres af www.visitnord.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her