Nyhed
Læsetid: 1 min.

Højholts helt særlige egenart

Kultur
28. oktober 2004

*Under titlen Per Højholt – et underholdende æggehoved vier DR2 den 31. oktober intet mindre end en time og 50 minutters tv til digteren Per Højholt, der døde for nylig. Temaaftenen er inddelt i to udsendelser: første del består af perler fra arkivet, hvor Højholt optræder med sine shows og taler om sit forfatterskab, mens Søren Ulrik Thomsen, Lars Bukdahl, Steffen Brandt og Niels Hausgaard indkredser hans helt særlige egenart. Lars Johanssons portrætfilm om Per Højholt fra 1997 tegner sig for aftenens anden del. Filmen følger gennem trekvart år forfatteren på hjemmebane i Hørbylunde. DR2 Fra kl. 20-21.50.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her