Læsetid: 1 min.

FOLK

6. januar 2005

Kinesere Helt officielt fødes den 130.000.0000. kineser i dag. I mere end 25 år har den folkekære republik ellers ført en streng etbarnspolitik. Tom Hanks Der er kun én kvinde på listen over de mest populære skuespillere i 2004: Julia Roberts, der i 2003 blev nummer to. I år fik hun en tredjeplads, kun overgået af altid unge Mel Gibson og altid venlige Tom Hanks. John Wayne er den eneste døde på top 10. Tvillinger Rumænske Maricica Tescu fødte i december en dreng. Det er der ikke noget usædvanligt i, men nu ventes hun at nedkomme med en ny allerede senere i denne måned. Den stolte mor oplyser, at hun ikke har besluttet sig for, om hun vil betragte de to som tvillinger. Margrethe Auken Det er ikke pænt at spørge en kvinde om, hvor gammel hun er. Den pinlige situation fritager vi Dem hermed for, hvis De skulle møde EU-SF’eren i dag. Hun bliver 60. Det er vi sikre på, vi godt må sige for hende. Sun Myung Moon Der har været lidt stille om den farverige sektleder de seneste år. Moon-direktøren er da også ved at være en ældre mand. 85 bliver han i dag, så der er ikke flere bunkebryllupper til den herre.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu