Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

28. april 2005

Manneken-pis maa ikke spinge med øl

Formentlig inspireret af den københavnske idé med at lade storkespringvandet springe med limonade, besluttede 4. maj-komiteen i Bogense, at man vilde lade byens kendte Manneken-pis "springe" med øl ved 4. maj-festen. Planen mødte modstand fra visse kredse i byen, og nu har komiteen opgivet planen.

Information 28. april 1955

Thilderne opløst

"Thilderne", en feministisk udbrydergruppe fra Dansk Kvindesamfund besluttede i fredags at opløse sig selv efter to års virksomhed. Grunden til opløsningen er, at Thilderne ikke lægere adskiller sig væsentligt fra resten af den feministiske del af kvindebevægelsen.

Information 28. april 1980

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu