Læsetid: 1 min.

'Intet problem at sætte tv-standarder'

Kultur
19. april 2005

Et stigende antal klager over uanstændige fjernsynsprogrammer har vakt nyt liv i et lovforslag om tårnhøje bøder til amerikanske kabel- og satellit-stationer. Lovforslaget, der så sent som sidste år blev nedstemt i kongressen, skal øge bøderne på brud med rammerne for anstændigt tv fra 32.500 dollar til 500.000 dollar pr. forseelse. Ved en dagblads-kongres udtalte George W. Bush sin uforbeholdne støtte til forslaget: "Jeg har ingen problemer med at sætte standarder, som kan hjælpe forældre med at træffe gode beslutninger," sagde Bush og understregede samtidig, at den endelige beslutning om at slukke for fjernsynet ligger hos forældrene, skriver BBC. Hvis lovforslaget vedtages kan det betyde, at tv-netværk kommer til at bøde stort i situationer som ved Superbowl sidste år, hvor ingen kunne undgå synet af Janet Jacksons afdækkede højre bryst.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her