Læsetid: 1 min.

Jazzpars farvel

Kultur
28. april 2005

Den internationalt renommerede Jazzpar Pris bliver ikke uddelt i år, da der ikke har kunnet findes en pengestærk sponsor til den ambitiøse pris. Alligevel markerer Jazzpar Projektet sig med en storstilet koncert i Copenhagen Jazzhouse på fredag fra kl. 20.30, hvor en lang række danske musikere vil spille i Thomas Clausen's Jazzpar Quintet og i Pierre Dørge's Jazzpar Jungle.

Koncerten er et forsøg på at tiltrække en eller flere sponsorer, så prisen kan sikres overlevelse. Jazzpar Prisen har i 15 år været en væsentlig musikkulturel begivenhed i Danmark såvel som på jazzens verdensscene med cd-dokumentationer og prisuddelinger til jazzkunstnere som Tommy Flanagan, Django Bates, Lee Konitz og Marilyn Mazur.

www.jazzpar.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her