Læsetid: 1 min.

Af menneskelige hænder

26. april 2005

At kunsthåndværket bærer håndværkerens fingeraftryk på sig sætter Informationscenter for dansk Kunsthåndværk to streger under i det ny nummer af magasinet Fokus, hvor kunsthåndværkets identitetsskabende kræfter er i centrum. Her giver blandt andre Murray Moss, indehaver af designer-butikken 'Moss' i New York, sit bud på opblomstringen af kunsthåndværket i samtiden med interviewet We want to know that the human being was there. Også den hollandske designer Hella Jongerius, trendforsker Henrik Vejlgaard og designer Louise Campbell giver deres besyv med.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu