Læsetid: 1 min.

Waits anlægger sag mod Opel

hans karakteristiske stemme. Waits har angiveligt sagt nej til en forespørgsel fra Opel om at bruge hans stemme og musik i en reklame til det skand...
23. april 2005

Tom Waits' kamp mod at blive brugt i kommercielle sammenhænge fortsætter - denne gang i en retssag mod bilfabrikanten Opel, som ifølge musikbladet Gaffa har overtrådt regler for god skik og brug af musikerens særkende: hans karakteristiske stemme.

Waits har angiveligt sagt nej til en forespørgsel fra Opel om at bruge hans stemme og musik i en reklame til det skandinaviske marked. Men af mangel på den ægte vare har Opel i stedet hyret, hvad synes at være en imitator, som har været så god til sit job, at flere af Waits' fans har kontaktet musikerens pladeselskab. "Hvis jeg stjal en Opel, Lancia eller Audi, satte mit navn på den og solgte den, så ville jeg blive smidt i fængsel. Men derovre spørger de, man siger nej, og så hyrer de bare en imitator. De profilerer på associeringen, og jeg taber tid, penge og troværdighed. Hvad er meningen?" siger Waits til yahoo.com.

Tom Waits har tidligere haft lignende problemer med bilfabrikanterne Lancia og Audi.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu