Nyhed
Læsetid: 1 min.

Århusiansk bogtræf

Kultur
19. maj 2005

I dagene 27.-29. maj arrangerer Litteraturen på Scenen og Litteratur i Århus Bogtræf 2005, hvor byens Studenterhus tapetseres med baner af arrangementer for det litteraturelskende folk, herunder foredrag, film, oplæsninger, poetry slam og skriveværksted for børn.

Bogtræffet fungerer ligeledes som bogmesse med stande, hvor forlag og litterære tidsskrifter får lejlighed til at præsentere og sælge deres udgivelser. Desuden præsenteres tiltaget 'Byt en bog', hvor man kan komme ind fra gaden og bytte sine gamle bøger til nye, der meget vel kan være brugte, forstås.

Under bogtræffet kan man blandt andre møde forfattere som Ib Michael, Svend Åge Madsen, Søren Ulrik Thomsen, Naja Marie Aidt, Christina Hesselholdt og Dy Plambeck.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her