Nyhed
Læsetid: 1 min.

Ateisten Mailers arkiver

Kultur
12. maj 2005

:

"Min bekymring er, at der er en voldsom spænding i samfundet, og det var et af de forhold, jeg tænkte over i den forbindelse. Jeg tænkte, I guder, så ender mine papirer i en stat, der på et hvilket som helst tidspunkt kan gå politisk besærk. Med andre ord så kan en hvilken som helst idiotisk lovgiver stille sig op og sige, hvad biblioteket skal gøre med ateisten Norman Mailers arkiv," udtaler han til Reuters. Mailer har efter sigende bl.a. valgt Texas som hjemsted for sine arkiver, fordi han fik sin militærtræning der under Anden Verdenskrig.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her