Nyhed
Læsetid: 1 min.

Beat, Bukowski og Bandini

Kultur
12. maj 2005

To store paperbackudgaver af beslægtede amerikanske forfattere er just kommet ud af trykken og udgives nu på Forlaget Per Kofod.

Det drejer sig om Charles Bukowskis romaner Med det hele..., Hollywood og Kvinder, der netop er udkommet i ét samlet bind, og John Fantes Bandini Kvartetten, der består af Vent til våben, Bandini, I støvet, Drømme fra Bunker Hill og Vejen til Los Angeles, udkommer ligeledes den 14. maj.

Bukowski er oversat af Klaus Lynggaard, der også har skrevet introduktionen til Fantes romaner om dennes protagonist og alter ego Arturo Bandini. Her skriver han blandt andet, at der i Fantes tilfælde er "en dyb overensstemmelse mellem liv og værk, så en indgang til det ene bliver uvægerligt også en åbning mod det andet".

Endelig er der den 25. maj nyt fra husforfatteren Paul Auster, hvis nye roman Brooklyn Dårskab traditionen tro har verdenspremiere på forlaget.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her