Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
3. maj 2005

Informations 10-aarsdag

I anledning af venlige forespørgsler til Informations 10-aars fødselsdag kommer vi til at oplyse, at den højtideligholdes ved udsendelsen af det store ekstranummer idag og imorgen, alt efter hvor i landet vore læsere er bosat. Derimod er der ikke paa bladet modtagelse af eventuelle gratulanter eller deputationer, som vi derfor beder om taalmodigt at afvente en endnu rundere anledning. Information, den 3. maj 1955

En nat med Information

"Vi arbejder for meget og elsker for lidt" står der på døren til Informations trykkeri, hvor ni pakkere og to utålmodige vognmænd sveder over de nye aviser, som i en konstant strøm maver sig ud af den prustende rotation i et baggårdslokale ved siden af. Det er midnat, og hvert sekund tæller, hvis avisen skal nå rettidigt frem til læserne. På mandag har dette sceneri gentaget sig stort set uforandret i 35 år og samme år er det 10 år siden medarbejderne fik overladt avisen af Palle Fogtdal.

Information, den 3. -4. maj 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her