Læsetid: 1 min.

Østtysk party-båd invaderer København

4. maj 2005

Et tidligere østtysk køle- og transport fartøj ved navn Stubnitz lægger i dag til kaj mellem Langebro og Den Sorte Diamant. Om bord er kunstnere af alle slags, som med det fælles erklærede formål "at underholde og inspirere" har ombygget båden til et flydende kulturhus med installationer, udstillinger, koncertscene, performance-arrangementer og multimediekunst.

Motorbåden ligner ifølge arrangørerne stadig sit 'gamle jeg' fra dengang, den var et arbejdende transportskib i farvandet på den anden side af jerntæppet. Ombord i disse rustikke rammer inviteres Københavnere nu inden for til en tre uger lang fest med det bedste fra det internationale og lokale undergrundsmiljø inden for elektronisk musik.

Stubnitz har beriget kulturlivet siden 1993 og har tidligere besøgt bl.a. St. Petersborg, Malmö, Stockholm, Hamburg, Rotterdam, Amsterdam og Riga. Åbningsfesten starter i aften kl. 22 og entréen koster 80 kroner.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu