Læsetid: 1 min.

Sandhed og drøm og digt

12. maj 2005

Sandhed og drøm og digt

Det meget længe ventede nye nummer af Victor B. Andersen's Maskinfabrik nr. 31 er netop udkommet med dugfriske tekster af forfattere som Lars Frost, Klaus Rifbjerg, Lars Skinnebach, Pia Juul, Naja Marie Aidt, Tomas Thøfner, Morten Søndergaard, Ida Jessen og Jørgen Gustava Brandt samt en fotoreportage fra Per Højholts liv, herunder et vellignende studenterbillede. For første gang præsenteret i et dansk litteraturtidsskrift er også noget så nymodens som hip-hop-tekster af danske rappere som Niarn, Malk de Kojn og L.O.C. Sluttelig kan man læse Thorkild Bjørnvigs dedikationer til sin hustru gennem mange år. Her gengives blot et af dem: "Birgit fra Thorkild. Til min livsdygtige kobberbrud/ som ser så ung og så dejlig ud/ og som gav mig et liv så heftigt og rigt/ at det både blev sandhed og drøm og digt."

Afskedssalutten på sidste opslag lyder: "Vi bruger Ordet herut alt for lidt."
Det er hermed viderebragt.

160 s., 100 kr. sort/hvid som hverdagen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu