Læsetid: 1 min.

Et spørgsmål om oui eller non

28. maj 2005

I morgen viser DR2 sig fra sin frankofile side, når stationen sender næsten tre timers live-udsendelse fra den franske afstemning om EU-forfatningen. Beslutningen om at sende direkte fra valgaftenen, som tegner til at blive et meget tæt løb mellem ja- og nej-siden, er ifølge DR2's chef, Gitte Rabøl, truffet ud fra den betragtning, at ikke kun resultatet men også debatten om valget er relevant for de danske seere: "Resultatet i morgen vil give et vigtigt fingerpeg om, hvilken debat og udvikling vi går i møde herhjemme," udtaler hun om satsningen.

Mens hele Europa holder vejret, trækker aftenens vært Martin Krasnik ifølge egne ord i "baskerhue og baguette" med mulighed for en "evt. afsyngelse af 'Marseillaisen' hver halve time". At det bliver spændende er der ingen tvivl om. Se selv med fra kl. 21. mla

@brød:

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu