Læsetid: 1 min.

CNN-stifter langer ud efter CNN

Kultur
3. juni 2005

CNN bruger for meget tid på 'dagens perversitet' siger Ted Turner, der i går for 25 år siden stiftede CNN som den første tv-kanal, der sendte nyheder døgnet rundt. Turner mener, at CNN skulle bruge sin dyrebare tid på miljø og internationale nyheder.

Mediemogulen Turner har ikke længere kontrol over CNN, men siger i anledningen af jubilæet, at han havde forestillet sig CNN som et sted "hvor man ikke lagde vægten på trivielle nyheder som voldtægter og mord, som dominerer den lokale presse." CNN er i de senere år blevet stærkt presset af den højrepopulistiske Fox News Channel, der i dag er den største nyhedskanal.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her