Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
30. juni 2005

Bellahøj aabnet med gode ønsker for heste og høst

Bellahøjskuet aabnede idag, men den festlige, hvide kasket, som landmanden bærer, naar han kommer ind til skuet med sine dyr, var ligesom ikke rigtig paa mode i morges. Regnen silede ned, og man kunde se landmænd, der lignede søfolk. De var nemlig i solidt regntøj og sydvest.

Information, den 30. juni 1955

Om Roskilde Festivalens anatomi, psykiske og fysiske bastioner

(....) Ja, måske er det slet ikke musikken, men snarere festen og de mange mennesker og det psykiske "sammenbrud". Der er noget fuldstændig absurd i at betale 150 kr. for at befinde sig tre dage i undtagelsestilstand. Men det er på en måde, hvad festivalen egentlig drejer sig om: at befinde sig fra sans og samling. Lars E. Christiansens alvorlige meldinger i trafikradioen om, at der er fire og en halv times ventetid på Store-Bælts-overfarten ville være fuldstændig meningsløs på Roskilde Festivalen.

Information, den 30. juni 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her