Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Ny eksportartikel?Mens svenskerne har haft en stor eksport af filmstjerner til Hollywood, er der i al stilhed fundet et dansk fremstød sted paa en ...
Kultur
13. juni 2005

Ny eksportartikel?
Mens svenskerne har haft en stor eksport af filmstjerner til Hollywood, er der i al stilhed fundet et dansk fremstød sted paa en anden front : nemlig af stjernesekretærer. Baade Cary Grant, Bob Hope og Judy Garland har længe haft danske sekretærer, og sidstnævntes, fru Ebba Frederiksen, der i disse dage gæster hjembyen Odense, fortæller til den lokale presse, at de danske sekretærer er endda meget efterspurgte.

Information, den 13. juni 1955

Politisk røre om US-forstærkninger
Forsvarsminister Poul Søgaard skal nu redegøre for de danske kontakter med USA om forstærkninger til Danmark i en krisesituation. Gert Petersen, SF, stillede torsdag tre spørgsmål til skriftlig besvarelse. Også socialdemokraten Jytte Hilden vil tage sagen op. Information kunne torsdag oplyse, at en rapport fra forskningstjenesten i Kongressen, Congressional Budget Office, indeholder oplysninger om "voksende krav" fra Danmark angående placering af udrustning til op imod 70.000 amerikanske marinesoldater i Jylland.

Information, den 13. juni 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her