Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
3. juni 2005

Stort radiosamarbejde til fremme af ny musik
Radiostationer i en række lande har nu fundet sammen i en bestræbelse for at faa opført musikværker af lovende unge komponister. Under et møde i UNESCO-bygningen i Paris fornylig oprettede repræsentanter fra radiostationer i ti lande, deriblandt Danmark, et ’Rostrum of Young Composers’, der skal virke under Det internationale Musikraad.

Information, den 3. juni 1955

Tv-station
USA fik søndag sin første tv-station, der udelukkende sender et nyhedspræget program til seerne i alle døgnets 24 timer. Bag selskabet Cable News Network (CNN) står en 41-årig millionær, Ted Turner, der i forvejen ejer en tv-station i Atlanta og har interesser inden for baseball. Turner siger, at han føler sig overbevist om, at landet har brug for en tv-station af CNN’s karakter. Selskabets første større interview var med præsident Jimmy Carter om Mellemøsten.

Information, den 3. juni 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her