Læsetid: 1 min.

Den kreative hverdag

21. juni 2005

Hvad er dansk designs rolle i det 21. århundrede? Det spørgsmål er til debat, når Dansk Design Center i anledning af designåret lader de nye danske designere få ordet med udstillingen DANISH-framing the future of design. Udstillingen er delt op i fem tematiske sfærer, hvor designets udtryk og indflydelse på hverdagen genopfindes og nytænkes inden for blandt andet hjemmet, arbejdspladsen og det offentlige rum.

Her findes både genstande, der allerede er sat i produktion, samt andre der er kreeret specielt til udstillingen, men fælles for dem er et ønske om at skabe nye funktionelle og kreative løsninger ud fra en social bevidsthed. Udstillingen løber fra den 22. juni til den 13. november.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu