Læsetid: 1 min.

Støttekoncerter på Rust

15. juni 2005

Spillestedet Rust på Nørrebro har holdt lukket siden den 28. maj, hvor en 24-årig mand med palæstinensisk baggrund blev skudt og dræbt af en dørmand på stedet. Efterfølgende har der været en del usikkerhed om spillestedets fremtid, men efter dialog med og opfordring fra flere organisationer i indvandrermiljøet på Nørrebro, planlægger Rust ifølge Politiken nu at afholde fire støttekoncerter. Overskuddet går til projektet 'Safe Streets', som blandt andet tæller fædregruppen på Nørrebro. Støttekoncerterne indledes allerede i aften med en hiphop-street-optræden med navne som Karen og Shirley, Zaki, Per V, Clemens, Sasseline samt formodentlig Burhan G og Outlandish.

"Vi vil gerne være med til at støtte de gode kræfter på Nørrebro, og det håber vi også vores publikum vil. Det er nu, man skal møde op, hvis man vil støtte Rust," udtaler ejerne af spillestedet, Lars Orlamundt og Henrik Ib Jørgensen, til Politiken.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu