Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
28. juli 2005

'Lad dem bare bade nøgne'

"Saa længe ingen optræder usædeligt eller uterligt, saa de generer andre badende eller beboerne paa egnen, kan De ikke faa os til at gøre nøgenbadning til et problem, siger politimester Palle Høybye i Hjørring idag. Anledningen er dels røret på Rømø, dels et telegram fra Aalborg om, at beboerne på et feriehjem ved en nordjysk badestrand har taget affære og paagrebet en mand paa et halvt hundrede aar, der badede nøgen. Hans optræden var til forargelse for alle de øvrige badegæster - og dermed er den ogsaa ulovlig.

Information, 28. juli 1955

Shahen død

Den tidligere shah af Iran, Mohammed Reza Pahlavi døde i går på et militærhospital i Cairo efter en lang kamp mod en kræftsygdom. Han blev 60 år. Men shahens død, der kom 18 måneder efter, at han flygtede til udlandet, da en islamisk revolution fejede hen over Iran, vil ikke medføre en hurtig løsladelse af de 52 amerikanske gidsler, der tilbageholdes af militante studenter, siger en talsmand for Irans præsident, Abolhassan Bani-Sadr.

Information, 28. juli 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her