Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
21. juli 2005

Dyb indaanding med konsekvenser

Det er en kendt sag, at der skal ske noget meget alvorligt, før en scenekunstner taber fatningen. Men det er dog vist første gang, man hører om en operasanger, der gennemfører sit parti til trods for at han er kommet til at sluge det kunstige overskæg, han bærer i sin maskering. Dette kunststykke gennemførte imidlertid den belgiske tenor Jan Verbeeck forleden, da han sang Faust i Arigo Boltos Faust paa operaen i Vichy. Uheldet skete under en dyb indaanding i operaens første akt.

Information, den 21. juli 1955

VERDENSBANKEN - PALME PRÆSIDENT ?

Udviklingslandene i FN er stemt for at få Sveriges tidligere socialdemokratiske statsminister Olof Palme, 53, til ny præsident for Verdensbanken efter amerikaneren Robert McNamara, skriver Dagens Nyheter lørdag. Stilllingen skal nybesættes, når McNamara, 64, efter eget ønske ventes at træde tilbage til næste år.

Information, den 21. juli 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her