Læsetid: 1 min.

Gentagelser amok

Kultur
29. juli 2005

Ligeså tilbagevendende og gentagende tv-stationernes sommergenudsendelser er, ligeså gentagende er diskussionen og kritikken af genudsendelserne.

Hver sommer skal problematikken en tur igennem mediemøllen, og i år er det BT, der giver bolden op ved at dokumentere, at genudsendelserne udgør 50 procent af DR og TV 2's sendeflade. De to kanaler havde ellers lovet i foråret, at seerne ikke ville blive spist af med en nævneværdig gentagelsesfrekvens. Fungerende chef for DR-Tv Mette Davidsen-Nielsen skammer sig ikke over sendefladen. Seerne er glade for at få en mulighed for at se programmerne igen, mener hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her