Læsetid: 1 min.

Jazzen rykker vestpå til Århus

Kultur
9. juli 2005

Copenhagen Jazz Festival synger snart på sidste vers, men inden den sidste tone er døet hen står Aarhus International Jazz Festival klar i kulissen med et væld af musikalske oplevelser i særklasse. Festivalen åbner officiet i dag kl. 13 på Klostertorv og indtil den 16. juli er det muligt at opleve store internationale navne som Dee Dee Bridgewater, Barbara Hendricks og John Scofield. Er man forhindret i at deltage i festivalen, er der hjælp at hente, da P2 Jazz mandag til fredag sender direkte fra Musikhusets café. Programmet kan findes på www.jazzfest.dk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her