Læsetid: 1 min.

Silver City

Kultur
15. juli 2005

54-årige John Sayles er en af de begavede amerikanske instruktører, der ofte flyver under radaren i Danmark. Kun få af hans film er blevet vist i biografen, men det forhindrer ham heldigvis ikke i ufortrødent at servere både morsomme, bidske og tankevækkende historier om bl.a. mennesker og magt i det amerikanske samfund.

Hans nye film, Silver City, er langtfra hans bedste, men det er stadig en god film om korruption og magtmisbrug blandt lokalpolitikere i Colorado, og så byder den på en kostelig parodi på præsident Bush med Chris Cooper som en alt andet end velformuleret guvernørkandidat.

Danny Huston - John Hustons søn - spiller hovedrollen i Silver City som en tidligere journalist, der bliver hyret til at lave damage control, da guvernørkandidaten havner i en uheldig situation. Huston kommer på sporet af en omfattende sammensværgelse, der involverer anløbne politikere og profitbegærlige forretningsmænd, og hans journalistiske instinkt vækkes igen.

Silver City. Instruktion og manuskript: John Sayles. Region 2. Sandrew Metronome

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her