Læsetid: 1 min.

Erik fra Krøniken læser Strunge

25. august 2005

Cæcilie Lassen, Thomas Boberg, F. P. Jac, Jytte Borberg, Erik Stinus, Frederik Dessau, Jørgen Sonne og Marianne Larsen er blandt de forfattere, der stiller op ved Poesiens Dag i Frederiksberg Have på søndag kl. 14-18. De læser op af egne værker rundt om i haven, og de har paraply med, til hvis det bliver regnvejr.

Flere vælger at prøve nyskrevne digte af. Skuespilleren Ken Vedsegaard (Erik fra tv-serien 'Krøniken') læser Strunge-digte, Dan Schlosser HCA, mens Steve Kramer spiller Bach ved hovedingangen. Desuden vil der bliver uddelt såkaldte Græspriser, som BG Bank sponsorerer. Mere om programmet kan læses på www.poesiensdag.dk

Ideen til arrangementet er skuespillerinden Lene Poulsens. Det er femte gange, det finder sted, det har vokset sig stort og er nu en fast institution. Græspriserne uddeles ved en aftenfest i Riddersalen på Frederiksberg. Bjørk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu