Læsetid: 1 min.

Gamle nyheder

Kultur
25. august 2005

I forbifarten

Nok gaar danskerne for at være velklædte, men en mandlig patient, der blev indlagt paa et jysk hospital fornylig, forbavsede dog sygehuspersonalet i retning af velklædthed ! Han bar det fineste silkeundertøj, og ved nærmere eftersyn lagde sygeplejerskerne mærke til, at der paa underbenklæderne og undertrøjen stod dele af guldbogstaver, som dannede ordene "Sov sødt, lille far" og "Tak for alt". Det viste sig, at den paagældende patient har sin bolig ved siden af en kirkegaard, og han har efter begravelserne tilegnet sig silkebaandene fra kransene og hans kone har syet baandene om til beklædningsgenstande....

Information, den 25. august 1955

Hele den polske Østersø-kyst er nu strejkelammet

SZCZECIN. Det omsiggribende forbud mod salg og udskænkning af alkohol synes at være et barometer på myndighedernes stigende bekymring over situationen i Polen. Allerede onsdag tørlagde myndighederne Gdansk ved at forsegle forretninger og restauranters akohol. Og da den fælles strejkekomité i Szczecin i løbet af torsdagen vedtog vidtrækkende politiske krav, der pludseligt placerede den som en af Polens mest radikale, skred myndighederne fredag ind med alkohol-forbudet.

Information, den 25. august 1980

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her