Nyhed
Læsetid: 1 min.

Kulturhistorisk dokument

Kultur
13. august 2005

Virginia Spencer Carr: Paul Bowles: a life. Scribner. New York Virginia Spencer Carr kunne måske nok have gjort mere ud af læsningen af Bowles' værker. På den anden side er det så ikke sikkert, at der havde været plads til alle de detaljer, der har krævet at komme under huden på en af de mest mytologiserede forfattere nogensinde. Samt til bekendtskaberne med blandt andre Gertrude Stein, Orson Welles, Christopher Isherwood og Gore Vidal, der alle er med til at løfte Paul Bowles, så den henvender sig ikke blot til fans af forfatterskabet, men til enhver med interesse for det 20. århundredes kulturhistorie.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her