Læsetid: 0 min.

Det bliver i (Murdoch)-familien

Kultur
5. august 2005

Hvem kommer efter Rupert Murdoch? Det har mange medier spekuleret over, siden Rupert Murdochs søn Lachlan for nogle dage siden meldte ud, at han forlader nyhedsimperiet. Arvefølgen var ellers sikker: Den 33-årige Lachlan Murdoch, skulle overtage når den 74-årige Rupert Murdoch selv havde fået nok. Men nu er sikker arvefølge afløst af familiekonflikt. Det er børnene fra Rupert Murdochs første, andet og nuværende ægteskab, der er røget i totterne på hinanden. De er uenige om, hvilke rettigheder Murdochs to yngste børn skal have. De fire børn fra tidligere ægteskaber mener, at de to yngste skal have en del af arven, dog ikke rettigheder til nyhedsimperiet. En tidligere News Corp.- manager har sagt til The Guardian, at han frygter imperiets sammenbrud, når Rupert Murdoch går af.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her