Læsetid: 1 min.

Der Spiegel, 29.august 2005

Kultur
30. august 2005

Det tyske valg banker på døren, og derfor har Der Spiegel en duel med to af hovedaktørerne: Lederen af CSU Edmund Stoiber og den kontroversielle Oskar Lafontaine diskuterer heftigt det tyske ugemagasin. "De er frustreret," siger den ene, mens den anden replicerer: "Lad nu være med at blæse Dem sådan op". Og så går det over stok og sten om den økonomiske krise i Tyskland og bud på fremtidens samfund. Spiegels andet slagnummer er et stort interview med Syriens præsident, Bashar al-Assad. Han giver sjældent interview, især ikke til udenlanske medier. Al-Assad giver sit bud på chancerne for fred i Mellemøsten, den internationale terrorisme og de tøvende skridt mod demokrati i hans eget land. Blandt de øvrige artikler opruller magasinet historien om den ukendte stumme pianomand og følger ham fra det klaustofobiske bondesamfund og ud i den store verden. Efter at hans identitet er blevet afsløret, flygter han tilbage til den ravnekrog, hvor han så fuld af længsel efter verden flygtede fra.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her